News Releases Artists Videos

Party: The Annual Top Billin Xmas aka Santa murderation at Kuudes Linja 28.12.

Ding dong…. 2012 oli ja meni, maailma ei päättynyt. Me ollaan vähän keskitytty liikaa musabisnekseen, käyty ulkomailla sekä panostettu tuottajauriimme ja muutenkin yleiseen onanointiin ja laiminlyöty asioita Helsingin bilerintamalla. Nyt on siis hyvä tilaisuus korjata tilanne. Toivotetaan kaikki joita kiinnosta aito rehti bailumeno tervetulleiksi meidän perinteisiin vuoden päätösbileisiin aka “Top Billin pulled a pistol on santa 2012″. Exclu-whitelabelin-spottaus-huivin voi sinä iltana jättää himaan. Tänä vuonna tuli taas paljon hyvää uutta musaa ja mm trap, moombahton sekä uusi hyvä räp hallinnoi chartteja. Top Billin viagra canadian pharmacy labelina puski ulos myös dancehallia ja vahvaa bassomusaa, kuten asiaan kuuluu.

#TRAP #DANCEHALL #MOOMBAHTON #RAP #BASS-NOUVEAU #PARTYHITS #HOUSE

Perjantai 28.12. Kuudes Linja. Säkissä kiinni:

TOP BILLIN SOUNDSYSTEM (Sir Nenis, Flipperi, J-Laini) sekä uutta aaltoa edustamassa Clapdance-tiimin NICK K sekä mm. Kutosen Räpseistä ja Slap-klubista tuttu Tommiboy aka TBOY.

Liput 8€.

HUOM! Ostamalla ennakkoon Top Billin ‘Best Of MMXII’ -kokoelman saat automaattisesti oston yhteydessä jättämäsi nimen listalle ja hommahan toimii myös toisinpäin — jokaiselle lipun ostajalle kokoelman latauskoodi tassuun.

TOP BILLIN ‘BEST OF MMXII’ -kokoelma — 25 timanttista raitaa tältä vuodelta.